Huomioi puhelinpalvelun uudet aukioloajat 1.8.2023 alkaen

029 497 034 (suomeksi) Palvelunumero on avoinna klo 9-16. 
029 497 935 (ruotsiksi) Palvelunumero on avoinna klo 9-12. Voit jättää takaisinsoittopyynnön klo 12-16. Soitamme takaisin viimeistään seuraavana arkipäivänä. 

Palkka.fi vastaa toiveisiin: sähköpostiheräte yrityskäyttäjille

22.09.2021

Palkka.fi on ottanut käyttöön käyttäjien toivoman sähköpostiherätteen. Ensimmäisessä vaiheessa palvelu toimittaa yrityskäyttäjälle sähköpostiherätteen silloin, jos Palkka.fi:stä lähetetty palkkatieto- tai erillisilmoitus ei ole mennyt onnistuneesti perille tulorekisteriin.

Tarvittavat korjaukset käyttäjä näkee kirjautumalla Palkka.fi:hin. Ensimmäisessä vaiheessa sähköpostiheräte lähetetään yritysasiakkaille virheeseen päätyneistä ilmoituksista. Ota heräteviestit käyttöön kirjautumalla Palkka.fi:hin, minkä jälkeen valitse Työnantajatiedot > Perustiedot.   

Käyttäjät mukana kehittämässä 

Palkka.fi:n käyttäjät ovat toivoneet sähköpostiherätettä erityisesti tulorekisterin käyttöönoton jälkeen. Kysyimme herätteen käyttöönotosta ajatuksia ja kommentteja Palkka.fi:n käyttäjäyhteisön jäseniltä, ja palautteen mukaan heräte olisi käyttäjille hyvä lisä. Yrityskäyttäjät ovat toivoneet herätettä erityisesti tilanteisiin, kun palkkatieto- tai erillisilmoitus on päätynyt tulorekisterissä virheeseen ja se palautuu korjattavaksi.  

- Herätteen avulla saamme käyttäjän tietoiseksi, että ilmoitus on mennyt virheeseen. Näin käyttäjä pystyy nopeammin reagoimaan ja tekemään tarvittavat korjaukset.  Palkkatietoilmoitukset lähetetään viivästettyyn rajapintaan, minkä vuoksi käyttäjä ei välttämättä saa kuittausta samalla kertaa, kun palkkoja maksaa Palkka.fi:ssä. Herätteen avulla saamme tiedon käyttäjälle nopeasti, kertoo Palkka.fi:n tuoteomistaja Anna-Maija Lahti.


Yhteystiedot 029 497 034 (suomeksi) Palvelunumero on avoinna klo 9-16.15. 029 497 035 (på svenska) Servicenumret är öppet klockan 9-12.
Du kan lämna en återuppringningsbegäran klockan 12-16.15.
Vi ringer dej senast följande vardag.