Katso-palvelu poistuu käytöstä 31.8.2021

2021-04-01

Jos olet käyttänyt tähän asti Katso-palvelua kirjautumiseen Palkka.fi:n tai muihin asiointipalveluihin, siirry käyttämään Suomi.fi tunnistautumista ja valtuuksia. Suomi.fi-valtuudet kannattaa ottaa käyttöön mahdollisimman pian, koska Katso-palvelu poistuu käytöstä 31.8.2021.

Mitä Katso-palvelun päättyminen tarkoittaa?

Jos käytät nyt Katso-tunnistetta, 1.9.2021 lähtien et voi kirjautua sillä OmaVeroon, Lomake.fi:hin, Ilmoitin.fi:hin, Palkka.fi:hin tai tulorekisteriin. Kirjaudu asiointipalveluihin henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla. Mobiilivarmenne tai varmennekortti voivat olla myös organisaation tarjoamat.
 
Jos hoidat veroasioita toisen puolesta Katso-valtuuksilla, hae niiden tilalle tarvittavat Suomi.fi-valtuudet. Katso-valtuudet eivät muutu automaattisesti Suomi.fi-valtuuksiksi. Et voi käyttää Katso-valtuuksia enää 1.9.2021 alkaen. Ottamalla käyttöön palkkatietojen käsittely -valtuuden, voit valtuuttaa toisen yrityksen/yhdistyksen tai henkilön käyttämään puolestasi Palkka.fi-palvelua.

Lisätietoa:

Katso-palvelun käyttäjät saavat lisäaikaa siirtyä Suomi.fi-valtuuksiin ja -tunnistautumiseen (vero.fi)

Katso-palvelu poistuu käytöstä − näin siirryt Suomi.fi-palvelun käyttäjäksi (vero.fi)

Yksityishenkilö: näin valtuutat (vero.fi)

Näin teet valtuushakemuksen Suomi.fi-verkkopalvelussa (vero.fi)

Yhdistysten vastuuhenkilöt voivat nyt asioida Suomi.fi-tunnistuksen ja -valtuuksien avulla

Lue lisää tiedotteesta. (palkka.fi)

 

 

 


Yhteystiedot 029 497 034 (suomeksi) Palvelunumero on avoinna klo 9-16. 029 497 035 (på svenska) Servicenumret är öppet klockan 9-12.
Du kan lämna en återuppringningsbegäran klockan 12-16.
Vi ringer dej senast följande vardag.