Huomioi kesäaika puhelinpalvelussa

Heinäkuussa puhelinpalvelu on avoinna kello 9.00 - 15.00.

Yhdistysten vastuuhenkilöt voivat nyt asioida Suomi.fi-tunnistuksen ja -valtuuksien avulla

2020-08-04

Yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja tai asiamies, jolla on oikeus edustaa yksin, voi kirjautua Palkka.fi:hin henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

Yhdistysten vastuuhenkilöt (puheenjohtaja ja asiamies) voivat nyt kirjautua aikaisempaa helpommin Palkka.fi:hin. Yhdistysrekisteriin merkitty yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja tai asiamies, jolla on oikeus edustaa yhdistystä yksin, voi kirjautua Palkka.fi:hin yhdistyksen puolesta ilman erillistä valtuutta. Rooli (puheenjohtaja ja asiamies) pitää olla kirjattu yhdistysrekisteriin. Huolehdithan, että yhdistysrekisterin tiedot ovat ajan tasalla.

Yhdistyksen puheenjohtaja tai asiamies, jolla on oikeus edustaa yksin, voi valtuuttaa Suomi.fi-valtuuksissa muita henkilöitä tai organisaatioita toimimaan Palkka.fi:ssä yhdistyksen puolesta. Ottamalla käyttöön palkkatietojen käsittely -valtuuden yhdistys voi valtuuttaa toisen yrityksen/yhdistyksen tai henkilön antamaan palvelussa puolestaan palkkatietoja, maksamaan palkkoja ja työnantajamaksuja tai lähettämään ilmoituksia.

Jos vastuuhenkilön nimenkirjoitusoikeus on kaksi yhdessä, kirjautuminen Palkka.fi:hin ei toistaiseksi ole mahdollista toimielinroolilla. Tällaisissa tapauksissa yhdistyksen Katso-pääkäyttäjä voi valtuuttaa henkilöitä Palkka.fi käyttöön (katso-tunnisteet).

Varmista, että yhdistyksen toimielinroolit ovat ajan tasalla

Yhdistyksessä kannattaa tarkistaa, että yhdistyksen toimielinroolit ovat ajan tasalla yhdistysrekisterissä. Jos yhdistysrekisterissä olevat tiedot eivät ole ajan tasalla, ei kirjautuminen tai valtuuttaminen onnistu.

Suomi.fi-valtuudet korvaavat Katso-valtuudet vuoden 2020 aikana

Katso-valtuutukset ja Katso-tunniste poistuvat käytöstä vuoden 2020 loppuun mennessä. Muista päivittää valtuudet Suomi.fi-valtuuteen hyvissä ajoin Suomi.fi-valtuudet palvelussa.

 

 

 

 


Yhteystiedot 029 497 034 (suomeksi) Palvelunumero on avoinna klo 9-16. 029 497 035 (på svenska) Servicenumret är öppet klockan 9-12.
Du kan lämna en återuppringningsbegäran klockan 12-16.
Vi ringer dej senast följande vardag.