Ilmoitukset Palkka.fi:stä eivät siirry Verohallinnon OmaVeroon 1.–8.11.2017

Tietojärjestelmän uudistamisen vuoksi Verohallinnon palveluissa on rajoitteita 1.-8.11.2017. Rajoitteet koskevat sekä asiakaspalvelua että verkkopalveluita.

Palkka.fi-palvelu on rajoitetun palvelun aikana auki normaalisti, mutta ilmoitukset Palkka.fi:stä eivät siirry Verohallinnon OmaVero-palveluun eivätkä ilmoitus- ja maksujaksotiedot päivity 1.11 ja 8.11. välisenä aikana. Ilmoitukset välitetään normaalisti 8.11. jälkeen.

Vuoden 2017 verokortit tulevat voimaan 1.2.2017

10.01.2017

 

Muista, että tammikuussa  ennakonpidätys täytyy toimittaa joulukuun 2016 lopussa voimassa olevan verokortin tai vuodelle 2017 annetun muutosverokortin perusteella.

Yrityskäyttäjänä saat verokorttitiedot suoraan Verohallinnosta työntekijöille. Löydät uuden verokortin kohdasta Työntekijätiedot > Verokorttitiedot 18.1.2017 alkaen.

Muista tallentaa oikein työntekijän toimittama verokortti

Tallenna verokortin tiedot työntekijän tietoihin.  Kun olet tallentanut tiedot palveluun, Palkka.fi perii ennakonpidätyksen oikein ja huomioi tarvittavat tulorajat.

Verokortista näet, miten ennakonpidätys tulee toimittaa maksamastasi palkasta tai työkorvauksesta. 

Palkkatulon verokortin vaihtoehto B (yksi tuloraja)

Ennakonpidätys toimitetaan yhteen tulorajaan saakka ja ylimenevästä tulon määrästä lisäprosentin mukaan. 

Palkkatulon verokortin vaihtoehto A (palkkakauden tulorajat)

Ennakonpidätys toimitetaan palkkakauden tulorajaan saakka. Verokorttiin on merkitty päiväkohtainen ja viikkokohtainen tuloraja sekä tuloraja kahdelle viikolla ja kuukaudelle. 

Sivutulon verokortti palkkaa varten

Verokortti usealle työnantajalle

Freelanceverokortti

Freelanceverokortti on tarkoitettu niille, joilla on useita lyhytaikaisia työsuhteita (yleensä vähintään 4 – 5 työnantajaa).

 


Vero TVR Elo Etera Ilmarinen Varma Ålandia Fennia IF LähiTapiola OP TVL