Kotitalouskäyttäjän ohjeet

Valtuutus

Suomi.fi valtuutus asianhoitajalle

Suomi.fi:n Valtuudet-palvelussa sinun on mahdollista valtuuttaa toinen henkilö tai yritys/yhdistys hoitamaan palkanlaskentaa Palkka.fi-palvelussa. Kun olet hyväksynyt valtuutuksen, se astuu voimaan heti. Valtuutetulla on sen jälkeen oikeudet hoitaa asioita Palkka.fi:ssä.


Lue lisää Suomi.fi:n Valtuudet-palvelusta.

Anna tai pyydä valtuus

Siirry Suomi.fi:n Valtuudet-palveluun ja anna tai pyydä valtuus. Tilitoimisto voi myös antaa omille työntekijöilleen valtuuden toimia tilitoimiston asiakkaalta saaman valtuuden puitteissa.

Valtuustyyppi

Kun valtuutat toisen henkilön tai yrityksen/yhdistyksen hoitamaan palkanlaskentaa Palkka.fi-palvelussa, valitse valtuustyypiksi Asiointivaltuus. Jos tilitoimisto antaa omille työntekijöilleen valtuuden toimia tilitoimiston asiakkaalta saaman valtuuden puitteissa, valtuustyypiksi valitaan Edustamisvaltuus.

Valitse valtuus

Valitse valtuus Palkkatietojen käsittely. Valtuudella voi hoitaa kaikkia asioita Palkka.fi-palvelussa.

Suomi.fi-valtuuden käyttäminen Palkka.fi:ssä

Jos sinulla on käytössäsi Palkkatietojen käsittely -valtuus:

·        Kirjaudu Palkka.fi:n kohdasta Kirjaudu > Kotitalous asioi toisen puolesta

·        Valitse kirjautumistavaksi henkilötunniste (verkkopankkitunnukset, mobiilivarmenne tai sirullinen henkilökortti).

·        Kirjautumisen jälkeen voit valita henkilön, jonka asioita haluat Palkka.fi:ssä hoitaa.

 

 

Yhteystiedot 029 497 034 (suomeksi) Palvelunumero on avoinna klo 9-16. 029 497 035 (på svenska) Servicenumret är öppet klockan 9-12.
Du kan lämna en återuppringningsbegäran klockan 12-16.
Vi ringer dej senast följande vardag.